Posts Tagged ‘Ditari’

Zbulimi i një varri masiv në Malin e Dajtit

Posted by: isabelacocoli on February 11, 2010

Sigurimi i aeroporteve në SHBA

Posted by: isabelacocoli on January 5, 2010

Konferenca e Kopenhagës dhe debati për ngrohjen globale

Posted by: isabelacocoli on December 9, 2009